CTI

CTI

уторак, 18. фебруар 2014.

O NAMA / KONTAKT


Proizvodnja, prodaja i distribucije konoplje i proizvoda je zabranjena. Jedini pravi način da ga nabavite je da ga proizvedete sami, no na žalost to je gotovo nemoguća misija za većinu ljudi kojima su proizvodi od konoplje neophodni.

Na internetu možete pronaći puno informacija ali mi smo na ovim stranicama želeli da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice te vam omogućiti nabavku proizvoda od konoplje.

No ipak ako se odlućite da kupite proizvode na bazi konoplje putem interneta budite veoma oprezni pogotovo s proizvodima koji ima nisku cenu. Proizvodnja konoplje osim što je zakonom zabranjena ujedno je i skupa i dugotrajana, a samo se na taj način može dobiti proizvodi visoke kvalitete. Konoplja uzagajana u kontroliranim uslovima, unutra u zatvorenim prostorima uvek daje veći postotak THC-a nego konoplja uzgajana vani na otvorenom.

Naravno usled navedenog i silinih zabrana a kako bi zaštitili vas a i nas ne možemo vam otkriti više podataka o nama. Nadamo se i verujemo da nas razumete.
Svi proizvodi su vrlo visoke kvalitete te se proizvode u kontroliranim uslovima.

SVE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA:

info.cannabis.com@gmail.com